Parler gratuitement avec ChatGPT – Ce que vous devez savoir! #TOTULDESPREAI EP08


Le monde de l’intelligence artificielle, également connue sous le nom d’IA, est un sujet fascinant et en constante évolution. L’IA se réfère à la capacité des machines à imiter les fonctions cognitives humaines telles que l’apprentissage, le raisonnement et la résolution de problèmes.

Dans cette vidéo, les débutants en IA apprendront les bases de cette technologie révolutionnaire. L’IA repose sur l’apprentissage automatique, qui est la capacité des machines à apprendre et à s’améliorer sans être explicitement programmées. Cette capacité est rendue possible par l’utilisation de données massives et de puissants algorithmes.

L’IA est utilisée dans de nombreux domaines, tels que les voitures autonomes, la reconnaissance faciale, les recommandations de produits en ligne, la traduction automatique et les diagnostics médicaux. Cependant, l’IA soulève également des préoccupations éthiques et sociales, notamment en ce qui concerne la confidentialité des données et le remplacement potentiel des emplois humains par des machines.

En conclusion, l’intelligence artificielle offre des opportunités infinies, mais soulève également des défis importants. Pour les débutants, il est important de comprendre les bases de l’IA et de rester informé sur les dernières avancées dans ce domaine passionnant.

Source : George Buhnici | Date : 2023-07-25 18:08:25 | Durée : 00:13:18

➡️ ACCÉDER A CHAT G P T EN FRANCAIS EN CLIQUANT ICI ! ⬅️

Commentaires

@TMJ-producer

Cea mai mare prostie ,pe care lumea o poate antrena,visand la avantaje WOW.Oare cand, o sa spuneti lumii,caci acest "AI" este de fapt o versiune ce ajuta la cresterea softului de baza(in cazul binar,kernelul) a tehnologiei quantum.Cata naivitate frate,si cat de usor poti vedea azi,lumea redusa care sare imediat ce vede un mic os.Ba desteptilor care faceti programare cu nush ce rahat de AI si mai ales si cu plata!!!Folosind si accesand acest soft,nu faceti decat sa-l cresteti,cheltuind timpul si banii vostri .Punand botul la astfell de prostii,nu faceti decat sa ajutati la eliminarea multora dintre noi.Vrei sa fii programator sau orice altceva?!!! Pune mana si citeste,invata,studiaza,TASTEAZA.Vrei sa devii bun,experimenteaza cu propriul creier si cu propriul tau corp.Nu astepta ,sa o faca AI-ul pentru tine.Gandeste-te caci traim inca in epoca de piatra a tehnologiei,pe baza intrerupatoarelor.

@simonacrisan783

Un link te rog! Trebuie sa descarc aplicația? Mulțumesc!

@BumShacaLaca

Interesante informații 😊

@dorian_oprea

OpenAI a lansat și aplicația pentru Android Chat GPT.

@feketerobert5280

Eu folosesc GPT -UL ..Sa învăț programare in Python și bash tot felul de scripturi și programele Deja poate sa programeze destul de bine , e o unealta foarte faina Ba chiar am învățat cum să-i fac jailbreak devine ciudat când reușești să îi mai scoți din limitări dar e mai interesant :p Ce am opservat că nu știe …e sa te ajute sa joci jocuri de ex Habar nu are despre cum se bate jocul Minecraft :))

@claudiuspace

Claude 2 facut de Anthropic e gratis și e un adversar redutabil la Chatgpt, suporta și upload de fisiere. Radu aștept sa ma contrazici 😎

@Adrian-87

Aveti mare grija cu asa ceva ca acest A.I este invatat sa minta,este un viitor intrument de manevra

@Mexto1

zilnic il intreb cate ceva

@podeleanmihai3346

Cablul acela la mine nu a rezistat, plus ca deconecta nonstop telefonul….

@florin4746

Salut, l-am foslosit de multe ori, inclusiv in partea de proiectare.

@6Madalin66.-_-

0:01 daca se întreabă cineva cum se numește filmul, Eu, robotul! Se num

@cornelborlan60

Salut,eu am încercat chat gpt dar nu merge apoi am avut și varianta cu plată,tot timpul spunea că este o eroare în rețea.de ce?

@ioneldorian

Oare ma Ajutat si in xlsx?

@LOGItechBOY

Eu încet încet invat să programez în Python
Cum sa fac o rețea de inteligență artificială neuronală cu, cai neuronale multiple cu ajutorul lui chat gpt. !!! Sincer să fiu dacă ști să îl folosești cu cap pe chat gpt chiar poți învăța multe chestii utile, dacă era chat gpt pe vremea când eram eu copil pfff eram de 20 de ori mai departe de cum sunt acuma dar nici o dată nu e prea târziu.

@mariuspatu7330

Un caz incredibil,horror-va rog sa cereti amanunte jurnalistului Cătălin Lupăstean sau Sorin Melenciuc pt un eventual sprijin si ajutor

Veuillez vous connecter pour laisser un commentaire.